Ontwerp tot plaatsen

Bij Lems Interieurbouw draait het om u, van samen in gesprek om uw wensen door te nemen naar kwalitatief hoogwaardige meubels op maat gemaakt tot de plaatsing bij u in huis of of op uw bedrijf.

Samen uw meubels ontwerpen

U weet wat u wilt, wij geven u graag advies. Dat kan zijn voor wat betreft het indelen van uw ruimte tot aan de laatste details voor het hang en sluitwerk. Veel van onze klussen zijn divers en daar kunnen wij dagelijks onze passie in kwijt.

Advies in materialen

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn in materiaalkeuze laten we deze graag aan u zien. Dat kan zijn van massieve houtsoorten, fineer (ook van echt hout) tot diverse composiet, kunststof en meer. Graag bespreken we de eigenschappen van de materialen en laten u de uitstraling zien. 

Ruim 15 jaar ervaring
Persoonlijk advies
Eerlijke prijs
Materialen van kwaliteit

Modern machinepark

Met de juiste machines zorgen wij voor een fijne afwerking van uw maatwerk meubels. Zo kunnen wij efficient en zorgvuldig uw meubels maken. Ook voor seriematig werk bent u bij ons meer dan welkom.

Persoonlijk, wees welkom

We ontvangen u graag bij ons, of we komen bij u op locatie de wensen en mogelijkheden doornemen. Heeft u vragen over ons, of onze producten? Neem dan contact met ons op.